WALL•E Thread (27 June 2008)

View previous topic View next topic Go down

WALL•E Thread (27 June 2008)

Post by DarK_NekO on Sun Jun 08, 2008 4:07 am

WALL•E
- Official Thread -


introduction to former pixar then to WALL•E,
ternyata ide WALL•E sudah tercatat sejak film a bug's life, dan 10 tahun kemudian, barulah cerita robot ini diangkat ke layar lebar.


Release Date: June 27, 2008


Starring: Ben Burtt, Jeff Garlin, Kathy Najimy, John Ratzenberger, Sigourney Weaver, Fred Willard
Director(s): andre Stanton
Screenplay: andre Stanton


Distributor: Walt Disney Pictures, Pixar Animation Studios
Film Genre: Adventure, Animation
Country: USA
Official Website: http://www.wall-e.com/
cek juga http://buynlarge.com/


Synopsis (terjemahan di bawah )

What if mankind had to leave Earth, and somebody forgot to turn the last robot off?

Academy Award®-winning writer-director andre Stanton ("Finding Nemo") and the inventive storytellers and technical geniuses at Pixar Animation Studios ("The Incredibles," "Cars," "Ratatouille") transport moviegoers to a galaxy not so very far away for a new computer-animated cosmic comedy about a determined robot named WALL•E.

After hundreds of lonely years of doing what he was built for, WALL•E (short for Waste Allocation Load Lifter Earth-Class) discovers a new purpose in life (besides collecting knick-knacks) when he meets a sleek search robot named EVE. EVE comes to realize that WALL•E has inadvertently stumbled upon the key to the planet's future, and races back to space to report her findings to the humans (who have been eagerly awaiting word that it is safe to return home). Meanwhile, WALL•E chases EVE across the galaxy and sets into motion one of the most exciting and imaginative comedy adventures ever brought to the big screen.

Joining WALL•E on his fantastic journey across a universe of never-before-imagined visions of the future, is a hilarious cast of characters including a pet cockroach, and a heroic team of malfunctioning misfit robots.

Filled with surprises, action, humor and heart, "WALL•E" was written and directed by andre Stanton, produced by Jim Morris, co-produced by Lindsey Collins and features original and innovative sound design by Academy Award®-winner Ben Burtt ("Star Wars," "Indiana Jones," "E.T. the Extra-Terrestrial").






buat yg males baca inggrisnya: (TERJEMAHAN)

WALL•E (Waste Allocation Load Lifter Earth-Class)

ceritanya tentang satu robot yang ketinggalan di bumi dan lupa dimatiin, jadi terus menerus beroperasi. nah, bumi waktu itu sudah ditinggalin sama manusia, jadi wall-e sendirian membersihkan bumi (wall-e robot daur ulang). hari2 nya yg sepi dan hanya ditemani sahabat kecoaknya berubah pada suatu hari, ketika roket dengan robot pemantau EVE sampe ke bumi dikirim manusia untuk melihat kondisi bumi.

si wall-e pun mengejar EVE kemana2, dan berteman, sampai akhirnya tiba waktunya EVE untuk pulang karena tugasnya telah selesai namun, WALL•E tidak mau berpisah dan menyusup ke dalam roket!

dari sini petualangan komedi nya keliling antariksa disajikan dengan gaya pixar, imajinasi tentang masa depan yang tidak pernah terbayangkan sebelumnya.


Official Trailer WALL•E


SUPER BOWL CLIP, with cameo of toy story





dicopas dari thread temen gw dikaskus Embarassed

menurut gw nih animasi wajib tonton daripada kungfu panda heehheheeh

DarK_NekO
Newbie
Newbie

Male
Number of posts : 46
Age : 29
Location : NekO World

View user profile http://profiles.friendster.com/darkneko87

Back to top Go down

Re: WALL•E Thread (27 June 2008)

Post by cucu on Mon Jun 09, 2008 3:37 pm

oh ya?? bkn na lbi lucu kungfu panda ya??
tp yo da d coba ntn wall e jg d.

cucu
Rookie
Rookie

Female
Number of posts : 181
Age : 27
Location : Duck Swamp

View user profile

Back to top Go down

Re: WALL•E Thread (27 June 2008)

Post by DarK_NekO on Mon Jun 09, 2008 4:36 pm

kl u ikutin trailer2 wall-e di bioskop n youtube pasti bakalan bilang lucu Malu

di youtube ada banyak trailer dan short clip mengenai wall-e ini...

apa lagi yg bikin animasi ini PIXAR, yg bikin TOY STORY, FINDING NEMO dkknya...

udah jaminan menurut gw bagus sih Malu

DarK_NekO
Newbie
Newbie

Male
Number of posts : 46
Age : 29
Location : NekO World

View user profile http://profiles.friendster.com/darkneko87

Back to top Go down

Re: WALL•E Thread (27 June 2008)

Post by juliana_89 on Wed Jun 18, 2008 4:06 pm

Wall-e itu film animasi yang paling gue tunggu, kelihatannya penggarapannya lebih bagus dari Kungfu Panda. Nanti Ice Age 3 juga mau keluar, tungguin yuk.

juliana_89
Rookie
Rookie

Female
Number of posts : 211
Age : 27
Location : Kelapa Gading

View user profile

Back to top Go down

Re: WALL•E Thread (27 June 2008)

Post by Sponsored content Today at 10:52 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum